Kajsa Stina Romin

Blogg

Välkomna till nya bloggen!

19042019-986A5385_web.jpg

Men HEJ! Bloggen har flyttat! Hurra!

För vissa är detta just en flytt - ni har kanske hängt med länge och följt mig som NyponStina i allt som har med föräldraskap och småbarnsliv att göra. För andra kanske det är första besöket på min blogg. Kul hur som!

Detta är i vilket fall jag (bilden alltså), Kajsa Stina Romin, och från och med nu är det här man ska hänga om man vill följa mig. Förut har det varit fullt fokus på familjeliv, graviditeter, barnafödande och föräldraskap. Hus och hem och vardagsliv. Och lite annat. Men från och med nu kommer jag skifta fokus lite, och det kommer bli bra tror jag!

19042019-986A5286.jpg

Som ni alla vet har jag kastat mig in med hull och hår i fotografyrket efter att ha sysslat med klänningsdesign, video, TV och webb de senaste åren. Nu är det alltså dags att gå in med hela det kreativa hjärtat i foto - och det känns så himla roligt och rätt!

Och jag älskar att blogga. Jag har ju ändå hållit på i snart sex år. Men det här med familjeliv och föräldraskap börjar kännas lite… trött kan man säga. Jag har gjort det på bloggen, på YouTube, i podcasten, på Instagram och i webb-TV på Aftonbladet. Och eventuellt plockar jag upp det i podcasten igen (Inte bara MAMMA för den som inte har lyssnat) men för övrigt känns det som att det gjort sitt som min huvudgrej.

Men istället för att sluta blogga kan jag ju bara ändra innehåll lite! Jag kommer fortfarande vara personlig här, och dela med mig av min vardag med alla barn och livet i radhus utanför Stockholm, men jag kommer ha mer fokus på vad jag ägnar mig åt i mitt kreativa yrkesliv. Dvs foto. Bland annat.

19042019-986A5409.jpg

Jag tycker ju om att dela med mig till er som följer och läser, och jag vet att många av er är intresserade av vackra saker (precis som jag hehe), och då tänker jag att jag delar med mig av sådant som jag själv blir inspirerad av. Vad tror ni om det?

Det kan va inredning, mode, natur och upplevelser. Och såklart foto. Och jag kommer vilja dela med mig av mina fotojobb, hur jag tänker kring fotografering och såklart lite behind the scenes.

Jag tror det kommer bli bra och kul!

19042019-986A5254.jpg

Just nu längtar jag efter att få fota bröllop. Längt, längt, längt.

Och eftersom jag är så ny som “aktiv” fotograf kan man boka mig redan i sommar och höst , så om ni känner någon som står utan fotograf av en eller annan anledning - call me. Jag kommer gå in med hela mitt hjärta, det kan jag lova.

15042019-986A3394_web.jpg

Ni som följer mig vet ju att jag gjorde en stylad bröllopsfotografering i april, och jag tänkte visa lite mer från den i ett annat inlägg. Men är man nyfiken redan nu kan man gå in och kika på min Facebooksida - Kajsa Stina Romin Photography - Där finns ett litet album från fotograferingen. Och Gilla gärna sidan om ni tycker det är fint ;)

21042019-986A6798_web.jpg
21042019-986A6799_web.jpg

Men det är inte bara bröllop som är värda att fånga på bild. Det finns tex alldeles för lite bilder på mina fina föräldrar tillsammans, så därför fick de posera lite när jag var nere i Skåne över påsken. Visst är de fina? <3

21042019-986A6808_web.jpg
20042019-986A6531.jpg


Nytt för nya bloggen är också att jag inte kommer köra allt i ett flöde, som förut. Ni vet att man kommer in på bloggen och då kommer hela inläggen efter varandra osv. Eftersom jag utöver lite “detta har hänt-inlägg” kommer göra många fler tidlösa inlägg, med inspiration och tips osv, blir det lättare för er läsare att klicka in er på det ni är intresserade av om inläggen finns som små vykort med rubrik istället för i en lång radda.

Tycker ni det känns bra?

En dålig sak med nya bloggen dock, som jag ska försöka lösa ikväll, är att jag ännu inte fattat hur man gör det möjligt att kommentera. Skitknasigt. Men när ni läser detta har jag kanske hunnit lösa det redan, vem vet :D

I vilket fall finns det ett hjärta längst ner i inlägget, och det får ni jättegärna trycka på så jag vet att ni har hängt med hit! Eller om ni är nya här och vill hänga med i fortsättningen!

05052019-986A8037.jpg

Jag hoppas att ni tycker att detta nya känns lika bra som jag tycker!

Nu kommer snart mina tre älsklingar hem från förskolan och då blir det kvällsmys och uppsättning av gardinstång + gardiner i barnens rum så de kan somna på kvällen… det har nämligen varit ett litet problem här senaste veckorna. Och efter vårt fönsterbyte har det liksom inte riktigt blivit av att jag ställer mig där och skruvar. Men nu ska det ske!

Kram på er alla!

//Kajsa Stina

05052019-986A7987.jpg
Kajsa StinaComment