Web_-0540.jpg

Blogg

Nu vågar jag hoppa

Planket1_web.jpg

Hej allesamman! Vad glad jag är att ni är här och läser, för det betyder att ni blir nyfikna. Jomen visst, som ni säkert redan har fattat är det fotograf jag tänker att jag liksom.. ska bli. Eller va.

Jag har ju fotat länge och mycket, och flera gånger de senaste åren har tanken slagit mig.. att jag kanske ska satsa på foto. Men så har nästa tanke kommit och den har tydligt sagt "Det finns SÅ många som är fotografer idag Kajsa Stina. Det är inte ens lönt att ge sig in i branschen".

Men så nu, när vi rörde om lite i grytan här under början av året var det som att det bara kom till mig.. fast på riktigt denna gången. Och det är ju samma konkurrens nu som de senaste åren, om inte ännu mer, men vet ni - Det skiter jag i. För jag måste ju faktiskt prova. För om jag inte testar vet jag inte heller om det går, eller inte.

Idde-i-morgonljus1_liten.jpg

Det sjukaste med allt det här är att när jag väl bestämde mig för att börja fota på riktigt var det som att en helt ny värld öppnade upp sig för mig. Plötsligt ser jag mig omkring med helt andra ögon. Det är helt överväldigande och jag blir nästan för full på intryck på nå vis. Jag ser ljus, linjer, former och färger HELA tiden. Extremt roligt, men också lite jobbigt. När man kör bil till exempel...

Murgröna3.jpg
Test-1-Idde-i-skogen-sommar.jpg

Nu börjar i vilket fall en ny resa för mig, och det känns jättejättejätteroligt! Jag har köpt mig en sprillans ny Canon 5d och jäklar vad jag ska köra! Men jag måste erkänna att det är jäkligt läskigt... Jag har ju visat hur mycket bilder som helst genom bloggen och Instagram, men vet ni vad skillnaden är? Nu ska jag liksom stå för mina bilder. Och jag ska fota åt andra.

Men någonstans vet jag att det är lugnt. Att jag kan, att jag kommer komma in det snabbt. I lördags fotade jag mitt första event, som fotograf och inte bloggare, och redan efter det tillfället kände jag mig mycket tryggare i rollen. Sen är det bara att fortsätta suga åt sig kunskap, prova sig fram, våga testa och våga våga (som Vanja säger).

Jag sitter och lägger sista bitarna på plats på nya hemsidan, och hade hoppats på att kunna lansera idag. Men det får ta lite extra tid, jag vill i alla fall ha en någorlunda okej sida att visa upp :D Jag skriker till på Instagram när den ligger live :)

Vad tror ni nu då? Kommer jag greja detta? (Säg JA)

KS_ikea_1v1.jpg