Web_-0540.jpg

Blogg

Ja jag använder TVn som barnvakt

Inlägget görs i annonssamarbete med Canal DigitalSäga vad man vill om barn och TV – Men där ÄR verkligen en räddare i nöden ibland för en trebarnsmorsa som ofta är själv med barnen på eftermiddagar och kvällar. För att man ska kunna laga mat, fixa med tvätt, förbereda nattning, ta hand om Bello osv är det ibland störtnödvändigt att sätta barnen framför lite underhållning på TVn eller plattan.Jag försöker att välja bra innehåll till barnen, det blir ofta film eller något utvalt från barnkanalen på play. Med nya OnePlace blir det dessutom ännu lättare att orientera sig och få till en smidig TV-situation.

När man har OnePlace kan barnen kolla via mobil eller platta var som helst i huset, det som passar just då. Dessutom har den inbyggd chromecast som gör att man kan koppla upp sin mobil, platta eller dator till TVn och dela foton och film på stora skärmen.

 Det finns SÅ många variationer och möjligheter! Här kan du ta del av erbjudandet om gratis box + tre fria månader på största kanalpaketet. Varsågoda![heart_this]