Kajsa Stina Romin

Om Kajsa Stina

Kajsa Stina planket 2_liten.jpg

"Kom ihåg, du underhåller andra människor med formgivning. Med vackra klänningar eller foto, det spelar ingen roll. Vad du än gör blir det unikt"

Den iakttaglesen och komplimangen tar jag med mig från en äldre dam som beundrat min klänningsateljé och butik under åren jag var verksam som designer - och som nu, när hon fick veta jag skulle satsa på fotografi, gav mig de orden. Det gjorde att jag vågade ta steget att satsa på fotografi.

Efter att först ha bedrivit klänningsateljé och butik på Södermalm i Stockholm gick jag under småbarnsåren över till att producera TV-program om föräldraskap tillsammans med min man. Mitt intresse för bilder har alltid funnits och jag har skapat dem genom måleri, hantverk, video och givetvis fotografi. Jag älskar att få utlopp för min kreativitet, och nu delar jag med mig av den genom mina bilder. Välkomna in min värld.

 
 

Att anlita mig som fotograf

Jag älskar möten med människor och att förmedla känslor genom bilder. Ögonblick, ljus och oanade detaljer är min grej och jag strävar efter att hitta det unika i varje bild.

Jag erbjuder fotografering för både företag och privatpersoner - Events, personalporträtt eller produktfoto är lika lockande som bröllop, familj eller gravidfotografering. Det är mötet med er som skapar magin i bilden.

Om du vill ha en glad och kreativ fotograf med känsla för det lilla extra - tveka inte att höra av dig!