Kajsa Stina Romin

Bröllopsstylist

15042019-986A3778_web.jpg

Bröllopsfotograf och Stylist

Hos mig hittar ni en helt unik kombination av styling och bröllopsfoto där jag hjälper er att skapa stora delar av bilden av er speciella dag.

Låt mig föreviga bröllopet genom att följa er med kameran under hela dagen, eller ta det ett steg längre och anlita mig även som konsult och stylist av kläder, accessoarer och brudbukett - allt för att föreviga er dag på ett personligt och unikt sätt.


 

Foto

Att fånga er alldeles speciella kärlek och föreviga den stora dagen genom min kamera skulle vara en ära. För mig är fotografering en konstart och ni blir en del av det konstverk jag skapar under er dag. Jag erbjuder hel- eller halvdagar och är med er under alla stunder ni vill föreviga.

En dag med er resulterar i ett vackert album med hela er bröllopsstory, en film som stämningsfullt återberättar dagen och ett digitalt galleri med alla betydelsefulla bilder från er bröllopsdag.

 

Styling

Vill du ha hjälp att hitta den där alldeles speciella klänningen som blir helt unika bara för dig? Är ni på jakt efter annorlunda och kreativa accessoarer som speglar just er unika stil? Då finns jag här för er!

Jag jobbar gärna med vintage, återbruk och alldeles unika kreationer som vi skapar tillsammans. Med min bakgrund som klänningsdesigner har jag alla möjligheter att hitta er helt unika look!

Dramatiskt, kreativt och något utöver det vanliga är mina ledord när det kommer till bröllopsstyling - Jag hjälper er att hitta era bästa bröllops-Jag.

Kontakta mig för förfrågan och prisuppgifter.


Angelica & Fredrik